ORGANISATIEMEESTER

Ontwerp logo, briefpapier, visitekaartje en stempel

Opdrachtgever
Organisatiemeester, Zwolle

Ontwerp
Logo, briefpapier, visitekaartje en stempel

Studio COWBOYJO heeft een logo ontworpen dat speels én zakelijk is. Het woord ‘organisatie’ straalt feestelijkheid uit, het woord ‘meester’ is robuust, solide en betrouwbaar: Organisatiemeester. Meester in organiseren.

Een belangrijk huisstijlelement is de spreekballon. Deze wordt gebruikt om te communiceren, bijvoorbeeld: de  payoff, het telefoonnummer, het woord DOEN op de achterzijde van het briefpapier, op het stempel. De spreekballon biedt oneindig veel mogelijkheden om boodschappen van Organisatiemeester te communiceren.

Bij het basislogo staat de payoff onder het logo. Bij andere huisstijldragers wordt per keer bekeken waar de payoff in combinatie met de spreekballon geplaatst wordt. Op het briefpapier is deze 90 graden gedraaid en op het visitekaartje zelfs los van het logo geplaatst. Er is een stempel ontwikkeld zonder payoff maar mét spreekballon, daar kan met pen zelf tekst geschreven worden.

Over de opdrachtgever
Organisatiemeester is een Cultureel Evenementen Buro dat culturele activiteiten, creatieve workshops, evenementen, uitjes, feestjes, vergaderingen, congressen, openingen, netwerkbijeenkomsten en borrels organiseert. Organisatiemeester is ook freelance projectleider en impresariaat dat optredens regelt voor artiesten, muzikanten en theatergezelschappen.